herbalife-banner-2017.jpg
Herbalife arrow Imunitet arrow Formula 1- bez glutena  
21.07.2018.
Info: Vaš internet brovzer ne prihvata cookije. Da bi ste bili u mogućnosti ubaciti proizvode u korpu i kupiti ih, morate uključiti podršku za cookije.

Katalog

VAŽNO : Kupovinom svakog šejka dobijate VIP karticu ( klijentska kartica ) koja će Vam koristiti za poručivanje pojedinačnih proizvoda iz naše VIP klijentske zone po VIP cenama (zona za stalne klijente)

Posetite našu VIP Zonu - klikni


Formula 1 - Vanila bez glutena, soje i laktoze


Predstavljamo novi  F1 Free From šejk bez glutena, laktoze i soje. Više  ne morate da se odričete najpopularnije linije Herbalife proizvoda! Priuštite sebi sve hranljive materije, koje su vam potrebne, u slasnom šejku sa ukusom vanile.

 

  • Obezbeđuje ukusan, hranjiv obrok sa odlično uravnoteženim omerom proteina i ključnih hranljivih materija za održavanje potrebnog nivoa energije.  
  • Sadrži esencijalne vitamine i minerale, vlakna i biljne sastojke, kao i Pisane®, protein biljnog porekla ekstrahovan iz graška.  
  • Sadrži sok borovnice i nara

herbalife_cena_bez_glutena.pngFormula 1 - Vanila bez glutena - POSNO

Nutrijentski zamenski obrok za kontrolu telesne težine, sportsku i svakodnevnu ishranu.Može da se koristi kao zamenski ili dopunsko namenski obrok. Bogat proteinima, ugljenohidratima, vitaminima, mineralima i ostalim bitnim nutriijentima. Kalorijski siro  Detaljnije...HERBALIFE SRBIJA - BEOGRAD - NOVI SAD - NIŠ - KRAGUJEVAC - NAJPOVOLJNIJE CENE HERBALIFE PROIZVODA