herbalife-banner-2017.jpg
Herbalife arrow KOMPANIJA arrow Herbalife 24 H - Sport  
08.07.2020.
Info: Vaš internet brovzer ne prihvata cookije. Da bi ste bili u mogućnosti ubaciti proizvode u korpu i kupiti ih, morate uključiti podršku za cookije.

Katalog

Herbalife je razvio novu liniju proizvoda namenjenu kako sportistima koji se sportom bave profesionalno tako i onima koji se istim bave rekreativno a potrebna im je kvalitetna potpora za njihove napore.

Linija je posebno dizajnirana za sportiste kojima je potrebna pomoć u vreme pre treninga, za vreme treniga i posle treninga kako bi mogli da izdrže teške napore za vreme trenažnog procesa i u vreme takmičenja.

Enrgija pre sporta, ishrana i odmor mišića, kao i oporavak posle sporta ili treninga su odlike Herbalife 24 h programa. Proizvodi koje mozete koristiti u te svrhe su godinama pripremani i došlo se do vrhunskih dostignuća u oblasti sportske ishrane. Trenutno Herbalife sponzoriše najveći broj sportskih klubova i sportista širom planete koji su garant kvaliteta ove linije. 

 

VAŽNO : Kupovinom svakog prizvoda iz ove kategorije dobijate VIP karticu ( klijentska kartica ) koja će Vam koristiti za poručivanje pojedinačnih proizvoda iz naše VIP klijentske zone po VIP cenama (zona za stalne klijente)

Posetite našu VIP Zonu - klikni

herbalife_24h_ronaldo.jpgSortiranje:

CR 7 - DRIVE

CR7 Drive je napitak sa ugljenim hidratima i elektrolitima za održavanje izdržljivosti tokom produženog i napornog vežbanja, savršen za upotrebu tokom vežbanja ili sporta.   Detaljnije...


Formula 1 Sport

NUTRIJENTSKI ZAMENSKI ILI DADATNI OBROK ZA SPORTISTE SA POBOLJŠANIM SASTAVOM   Detaljnije...


H24 Hydrate

H24 Hydrate je napitak bez kalorija i elektrolita dizajniran za podsticanje unosa tečnosti - kvalitetna hidratacija. Sadrži 100% RDA (preporučenog dnevnog unosa) vitamina C koji vam može pomoći kod smanjenja umora posebno za vreme treninga.   Detaljnije...


Rebuild Strength ( obnovi snagu )

Visokoproteinski napitak sa dodacima esencijalnih aminokiselina za oporavak i izgradnju mišićne mase posle treninga.   Detaljnije...HERBALIFE SRBIJA - BEOGRAD - NOVI SAD - NIŠ - KRAGUJEVAC - NAJPOVOLJNIJE CENE HERBALIFE PROIZVODA