herbalife-banner-2017.jpg
Herbalife arrow Održavanje težine arrow * VIP ZONA arrow Guarana tablete  
24.09.2019.
Info: Vaš internet brovzer ne prihvata cookije. Da bi ste bili u mogućnosti ubaciti proizvode u korpu i kupiti ih, morate uključiti podršku za cookije.

* VIP ZONA arrow Guarana tableteGuarana tablete


Cena:  Registrujte se, da bi videli cenu


Ovaj proizvod se nalazi u zoni namenjenoj za stalne klijente ( sa VIP karticom )
Upišite broj Vaše VIP kartice pre potvrđivanja porudzbine.

VIP klijent se postaje kupovinom bilo kog našeg startnog paketa. Uz paket dobijate i Vašu VIP karticu koja će Vam omogućiti kupovinu u ovoj zoni.

* START PAKETI detaljnije

Biljna blagodet Južne Amerike

Gvarana tablete pružaju Vam balgodeti jedne od biljaka sa najveæom sposobnosti energiziranja. Herbalife je snažne kvalitete guarane stavio u oblik tableta, kako biste mogli poboljšati svoj uèinak i dobiti oživljavajuæi podsticaj tokom dana. Odlièan dodatak brzom naèinu života, koji æe Vam pomoæi održati visok nivo vitalnosti.

Patite li od iscrpljenosti i telesnog umora? Smanjenje unosa kalorija može imati negativan uticaj na nivo Vaše energije, što za posledicu ima razdoblja telesnog umora. Guarana može dati oživljavajuæi podsticaj, lako se apsorbuje i brzo deluje.

Patite li od poslepodnevnih "kriza"? Ako spadate u ljude koji pate od problema sa koncentracijom sredinom poslepodneva (na pola puta izmeðu ruèka i veèernjeg obroka), preporujèuje se uzimati guarana tablete i osetit æete prednosti prirodnog oživljavajuæeg uèinka ove biljke. Podstièe cirkulaciju, smiruje migrene, glavobolje i menstrulane probleme, poveæava koncentraciju i podiže energetski nivo organizma, ublažava umor i vraæa snagu.

Osnovna svojstva Guarane:

Guarana je grmolika penjaèica poreklom iz Južne Amerike. Amazonski Indijanci je stoleæima koriste radi njenih brzo delujuæih i osvežavajuæih kvaliteta. Danas se u Brazilu guarana dodaje bezalkoholnim napitcima radi odliènog prirodnog i energizirajuæeg oseæaja. Guarana osvežava organizam,smanjuje umor i napetost mišiæa, ublažuje stres. Koristi se za jaèenje imuniteta, odgaða starenje te podstièe probavu i kontroliše apetit. Korisna pomoæ kod mršavljenja, jer podstièe metabolizam masti.

Usporava starenje æelija!

*Herbalife proizvodi nisu lekovi i ne koriste se za leèenje. To su iskljuèivo prehrambeni proizvodi i dodaci prehrani te kao takvi mogu biti od pomoæi. Cilj ovog proizvoda nije dijagnosticiranje, leèenje, izleèenje ili prevencija bilo koje bolesti.
** Herbalife proizvodi predstavljeni na ovoj stranici dostavljaju se iz Herbalife distribucionih centara samo u gore pomenutim zemljama. Herbalife proizvodi i njihovi opisi dati na ovoj stranici odnose se samo na Srbiju. U drugim se zemljama ovi proizvodi i njihovi opisi mogu neznatno razlikovati u imenu, sastavu i kvalitetu.
 


Dostupnost

Obično stiže za:

24h.gifHERBALIFE SRBIJA - BEOGRAD - NOVI SAD - NIŠ - KRAGUJEVAC - NAJPOVOLJNIJE CENE HERBALIFE PROIZVODA