herbalife-banner-2017.jpg
Herbalife arrow Kontakt arrow * VIP ZONA arrow RoseGuard - Antioksidant  
05.08.2020.
Info: Vaš internet brovzer ne prihvata cookije. Da bi ste bili u mogućnosti ubaciti proizvode u korpu i kupiti ih, morate uključiti podršku za cookije.

* VIP ZONA arrow RoseGuard - AntioksidantRoseGuard - Antioksidant


Cena:  Registrujte se, da bi videli cenu


Ovaj proizvod se nalazi u zoni namenjenoj za stalne klijente ( sa VIP karticom )
Upišite broj Vaše VIP kartice pre potvrđivanja porudzbine.

VIP klijent se postaje kupovinom bilo kog našeg startnog paketa. Uz paket dobijate i Vašu VIP karticu koja će Vam omogućiti kupovinu u ovoj zoni.

* START PAKETI detaljnije
 

Održavanje zdravog imunog sistema je važno za zdrav i aktivan život. Predstavlja odbranu organizma od infekcija i bolesti.

ocio Medina Ph.D., Herbalife zamenica predsednika Obuke o ishrani, objašnjava…

"Imuni sistem čine posebne ćelije, proteini, tkiva i organi. Štiti ljude od bakterija i mikroorganizama u svakom trenutku." 

Roseguard je dodatak ishrani koji obezbeđuje 100% NRV vitamina A i C i doprinosi normalnom funkcionisanju imunog sistema. Roseguard je takođe bogat vitaminom E koji štiti ćelije organizma od oksidativnog stresa i sadrži 2g visokokvalitetnog ekstrakta ruzmarina po porciji.

 

Koje su prednosti?

• Doprinosi normalnom funkcionisanju imunog sistema*

• Pomaže u zaštiti ćelija organizma od oksidativnog stresa*

• Sadrži fitonutrijente

• Pogodan za vegeterijance

*Sadrži 100% NRV  vitamina A i C i doprinosi  normalnom funkcionisanju imunog sistema.
**100% NRV vitamina E za zaštitu ćelija od oksidativnog stresa.

 

Čovek kamenog doba živeo je od bobica, voća i biljki. Danas mnogi od nas preživljavaju na gotovim jelima, brzoj hrani i denaturiranim proizvodima. Prešli smo dugačak put, no na neki smo način, nutricionistički gledajući, učinili i korak unazad. RoseOx je prvi iz nove generacije antioksidantnih proizvoda stvorenih da deluju sinergički sa tradicionalnim antioksidantima i karotenoidima, te kao podrška telesnom imunosistemu. Biljna formula RoseOx pomaže u obnovi dragocenih hranjivih tvari koje dnevno gubimo slabom prehranom, zagađivanjem i stresom.

Zašto su nam potrebni antioksidanti? Svakodnevno su naša tela bombardovana negativnim učincima zagađenja, stresa i slabe prehrane, što povećava proizvodnju slobodnih radikala koji utiču na naš imunosistem. Dodavanje antioksidanata je mera zaštite od tih svakodnevnih napada.

Neredovni ili propušteni obroci, konzumiranje mnogo masne ili slatke hrane, redovno pijenje alkohola, pušenje, dugotrajna putovanja, neredovno vežbanje, izloženost dimu, izloženost hemikalijama, izloženost toksinima, nedostatak sna ili loše spavanje, stres u kući ili na poslu, česte prehlade koje sporo prolaze. Svaki od ovih čimbenika omogućuje širenje slobodnih radikala i slabljenje imunosistema. Povećate li konzuimiranje hrane bogate antioksidantima i uzmete kvalitetan obrok, može se poboljšati vaša "odbrana" od štete koju nanose slobodni radikali.

Osnovna svojstva sastojka:

Rose Guard je biljni antioksidant kao dodatak prehrani, napravljen od ekstrakta ruzmarina i pomešan sa ekskluzivnom kombinacijom lekovitih biljki. Deluje sinergistički sa telesnim prirodnim resursima, antioksidant ima i karotenoidima. Poboljšava kvalitet vašeg sna.

Ruzmarin – biljka poznata u kulinarstvu kao začin, dolazi sa Mediterana. Ruzmarin sadrži mnoge antioksidante; posebno je jak antioksidant karnozična kiselina. Antioksidanti pomažu u jačanju prirodnih telesnih imunofunkcija. Imaju sposobnost suzbijanja molekula kiseonika nestabilnih slobodnih radikala. Travari smatraju ruzmarin idealnim tonikom sa prirodnim učinkom podizanja energije.


*Herbalife proizvodi nisu lekovi i ne koriste se za lečenje. To su isključivo prehrambeni proizvodi i dodaci prehrani te kao takvi mogu biti od pomoći. Cilj ovog proizvoda nije dijagnosticiranje, lečenje, izlečenje ili prevencija bilo koje bolesti.
** Herbalife proizvodi predstavljeni na ovoj stranici dostavljaju se iz Herbalife distribucionih centara samo u gore pomenutim zemljama. Herbalife proizvodi i njihovi opisi dati na ovoj stranici odnose se samo na Srbiju. U drugim se zemljama ovi proizvodi i njihovi opisi mogu neznatno razlikovati u imenu, sastavu i kvalitetu


Dostupnost

Obično stiže za:

24h.gif
Možda ste zainteresovani i za ove proizvode?:

Formula 1 - Vanila bez glutena - POSNO
Formula 1 - Vanila bez glutena - POSNO
 Registrujte se, da bi videli cenu
Formula 1 - Vanila
Formula 1 - Vanila
 Registrujte se, da bi videli cenu
3. Formula 1 - Jagoda delight
3. Formula 1 - Jagoda delight
 Registrujte se, da bi videli cenu
Formula 1 - Cafe latte
Formula 1 - Cafe latte
 Registrujte se, da bi videli cenu
HERBALIFE SRBIJA - BEOGRAD - NOVI SAD - NIŠ - KRAGUJEVAC - NAJPOVOLJNIJE CENE HERBALIFE PROIZVODA