herbalife-banner-2017.jpg
Herbalife arrow Održavanje težine arrow * VIP ZONA arrow Aloe napitak  
24.09.2019.
Info: Vaš internet brovzer ne prihvata cookije. Da bi ste bili u mogućnosti ubaciti proizvode u korpu i kupiti ih, morate uključiti podršku za cookije.

* VIP ZONA arrow Aloe napitakAloe napitak


Cena:  Registrujte se, da bi videli cenu


Čist i osvežavajuci napitak napravljen od aloje - koncentrat

Veliko pakovanje 473 ml

Dostupno u dva ukusa : Natural i Mango

Herbalife je zahvaljujuæi razvoju nauke uspeo uhvatiti i stabilizovati vrlo cenjene organske hranjive tvari iz aloje. Ovaj osvežavajuæi napitak pomaže u smirivanju probavnog sistema i proèišæavanju tela.

Koliko kafe popijete svaki dan?
Pijete li vodu redovno?
Volite li gazirane napitke više od obiène vode?
Žurite li, jedete obroke u hodu "fast food"?
Jedete li ponekad "u lošem filmu", tj. pod stresom?

Da bi telo optimalno funkcionisalo, postoje neke stavri koje bi trebalo izbegavati. Kako god vam je dan užurban, uzimanje biljnog koncentrata aloje podstaknut æe pozitivan ishod. Biljni koncentrat aloje izvrsno prija, lako se priprema i zadovoljava kao gasioc žeði.

Osnovna svojstva sastojka:

Herbalife je razvio odlièan proces stabilizovanja ovog koncentrata soka kako bi osigurao maksimalno zadržavanje prirodnih organskih sastojaka ove biljke

Napravljen je od aloje (Aloe barbadensis miller) prvorazrednog kvaliteta, biljni koncentrat aloje sadrži enzime, aminokiseline, vitamine i minerale.

Kamilica – je prisutna zbog svojih blagih i smirujuæih svojstava.

Prirodni limun - antioksidant.

Ekstrakt alfalfe – bogat kalcijumom, magnezijumom, kalijumom i beta karotenom.

*Herbalife proizvodi nisu lekovi i ne koriste se za leèenje. To su iskljuèivo prehrambeni proizvodi i dodaci prehrani te kao takvi mogu biti od pomoæi. Cilj ovog proizvoda nije dijagnosticiranje, leèenje, izleèenje ili prevencija bilo koje bolesti.
** Herbalife proizvodi predstavljeni na ovoj stranici dostavljaju se iz Herbalife distribucionih centara samo u gore pomenutim zemljama. Herbalife proizvodi i njihovi opisi dati na ovoj stranici odnose se samo na Srbiju. U drugim se zemljama ovi proizvodi i njihovi opisi mogu neznatno razlikovati u imenu, sastavu i kvalitetu.
 


Dostupnost

Obično stiže za:

24h.gifHERBALIFE SRBIJA - BEOGRAD - NOVI SAD - NIŠ - KRAGUJEVAC - NAJPOVOLJNIJE CENE HERBALIFE PROIZVODA