herbalife-banner-2017.jpg
Herbalife arrow Dijetalna vlakna arrow Dijetalna vlakna sa lekovitim biljem  
22.01.2020.
Info: Vaš internet brovzer ne prihvata cookije. Da bi ste bili u mogućnosti ubaciti proizvode u korpu i kupiti ih, morate uključiti podršku za cookije.

Dijetalna vlakna arrow Dijetalna vlakna sa lekovitim biljemDijetalna vlakna sa lekovitim biljem


Cena:  Registrujte se, da bi videli cenu


Sve što ste ikada želeli znati o Fantastičnim vlaknima!

Želite li pojačati energiju i poboljšati ošte zdravstveno stanje? Zamislite svoj probavni sistem kao MOTOR svoga tela. Da bi motor dobro radio, svakodnevno treba vlakna i vodu. Bez njih biste bili blokirani!

Ovaj proizvod je kombinacija zobenih vlakana i odabranih biljaka koje zajedno podstiču eliminaciju štetnih tvari iz hrane koju jedemo. "Čišći" probavni sistem delotvornije funkcioniše, a pomaže i boljoj absorpciji važnih hranjivih sastojaka iz naše hrane.

Dva dodatna bonusa Dijetetskog integratora dijetalni vlakana... Ako se uzimaju kao deo programa kontrole težine, onda vam može pomoći u odupiranju grickanju između obroka i drugi bonus čisti probavni sistem.

Prosečni unos vlakana je oko 17g dnevno – a to nije dovoljno! Stručnjaci nutricionisti preporučuju dnevni unos vlakana od 18-30g. Srećom, nije teško postići tu količinu – jednostavno povećajte unos vode, voća, povrća, salate, žitarica, orašastih plodova, mahunarki i smeđe riže i smanjite unos rafiniranih namirnica. Vlakna daju prirodan osećaj sitosti, pa ćete konzumiranjem više vlakana osigurati da nikada niste gladni. A to su dobre vesti za svakoga tko pokušava smanjiti težinu !

Lako je shvatiti zašto su vlakna toliko važna za dobro opšte zdravstveno stanje – njihova korisnost je dalekosežna. Dodatak prehrani sa vlaknima vam može pomoći da u organizam unesete ciljanu količinu vlakana i osigurate sve prednosti koje vlakna imaju za opšte zdravstveno stanje. Tablete sa vlaknima i lekovitim biljem su savršen izvor, a uz posebnu mešavinu možete biti mirni jer znate da se one trude održati stvari u pokretu!

Svakome ko sprovodi sistem kontrole težine Dijetetski integrator hranjivih (dijetalnih) vlakana je savršeno rešenje … svaki put kada preterate sa masnom hranom, smatrajte ovaj proizvod svojim prijateljem! Ovaj dodatak prehrani koristi mudru kombinaciju dijetnih vlakana i natrijumovog koleata, osmišljenu da masti iz hrane pretvori u tekućinu i rasprši ih tokom probave. Zajedno pomažu učinkovitoj eliminaciji masti.

Osnovna svojstva sastojka:
Zobena vlakna – Istraživanje pokazuje da prisustvo zobenih vlakana u redovnoj prehrani vrlo učinkovito suzbija holesterol u krvi. Takođe održava stalnim nivo šećera i insulina u krvi. Zobena vlakna povećavaju masu fekalija, što je dobro za creva iz više razloga, uključujući olakšanje kod zatvora. Kako probavni sistem učinkovitije funkcioniše, toksini i štetne tvari napuštaju telo, što ima za posledicu smanjenje težine.

Mešavina lekovitih biljki sadrži pektin limuna, prah korena cvekle, lista paprene metvice, peršuna, narandžina cveta, cveta hibiskusa, semena komorača i cveta kamilice.

Seme komorača - pomaže u sprečavanju gomilanja toksičnih tvari u telu; među ostalim svojstvima, travari ga smatraju probavnim lekom sa dobrim delovanjem na smanjenje apetita. Deluje podsticajno na pokretljivost creva. Pomaže rad jetre i žuči, podstiče apetit, deluje protiv nadutosti, grčeva u crevima te kod različitih želudačnih tegoba. Deluje antiseptički (sprečava razvoj bakterija i na taj način nastanak raznih upala).

Kamilica – poznata po svom smirujućem učinku na mišićno tkivo. Dobra za probavu. Preporučuje se kod proliva i zatvora jer reguliše peristaltiku u crevima.

List paprene metvice – poznata po smanjivanju vremena koje hrana provede u želudcu, stimulativno deluje na probavnu sluznicu. Smanjuje grčeve i bolove u želudcu, crevima, smanjuje nadutost i pojačano stvaranje plinova, povoljno deluje kod žgaravice i štucanja. Metvica ima svojstva afrodizijaka, a Arapi tradicionalno piju čaj od metvice kako bi podstaknuli svoju muževnost te je smatraju simbolom prijateljstva i ljubavi.

Peršun – dobar tonik kod spore probave.

Pektin limuna – snižava holesterol u krvi.

KOJA SU POZITIVNA SVOJSTVA VLAKANA ?
Vlakna iz prirodnih izvora, kao npr. voća i povrća, podstiču usporavanje apsorpcije šećera u krvi čime se održava nivo energije. Osim toga, ubrzavaju prolaz hrane kroz probavni sistem što stvara zdraviju okolinu i povećava proizvodnju probavnih bakterija, omogućujući mekšu stolicu.

ŠTA SE DEŠAVA AKO NE UNOSITE DOVOLJNO VLAKANA ?
Naše telo velikim delom zavisi od dobrog izvora vlakana koja pomažu proces probave i eliminaciju štetnih tvari iz hrane koju jedemo. Na nesreću, moderna prehrana se sastoji uglavnom od jako obrađene hrane, često sa vrlo malo vlakana. Nedostatak vlakana smanjuje učinkovitost probavnog trakta, čineći ga manje sposobnim za apsorbovanje hranjivih tvari. Istraživanja pokazuju na to da je nedostatak vlakana temeljni uzrok probavnih problema.

U proizvodu nalazi se i jabučno sirće. Jabučno sirće od davnina je poznat i cenjen dodatak jelima, ali i prirodno sredstvo koje može pomoći kod brojnih zdravstvenih tegoba. U sebi sadrži gotovo stotinjak sastojaka od kojih su najvažniji minerali (kalijuk, kalcijum, natrijum, magnezijum, fosfor), vitamini A, B i C, pektini, enzimi, organske kiseline (mlečna, jabučna, limunska) i biljna vlakna. Naročito se preporučuje kao pomoć pri mršavljenju.

*Herbalife proizvodi nisu lekovi i ne koriste se za lečenje. To su isključivo prehrambeni proizvodi i dodaci prehrani te kao takvi mogu biti od pomoći. Cilj ovog proizvoda nije dijagnosticiranje, lečenje, izlečenje ili prevencija bilo koje bolesti.
** Herbalife proizvodi predstavljeni na ovoj stranici dostavljaju se iz Herbalife distribucionih centara samo u gore pomenutim zemljama. Herbalife proizvodi i njihovi opisi dati na ovoj stranici odnose se samo na Srbiju. U drugim se zemljama ovi proizvodi i njihovi opisi mogu neznatno razlikovati u imenu, sastavu i kvalitetu. 


Dostupnost

Obično stiže za:

24h.gif
Možda ste zainteresovani i za ove proizvode?:

Formula 1 - Vanila bez glutena - POSNO
Formula 1 - Vanila bez glutena - POSNO
 Registrujte se, da bi videli cenu
Formula 1 - Vanila
Formula 1 - Vanila
 Registrujte se, da bi videli cenu
Formula 1 - Jagoda
Formula 1 - Jagoda
 Registrujte se, da bi videli cenu
Formula 1 - Cafe latte
Formula 1 - Cafe latte
 Registrujte se, da bi videli cenu
Forma za Prijavu
Ukoliko ste se već registrovali na sajtu, dovoljno je da se ulogujete za cene i poručivanje.


Zaboravili ste lozinku?
Još uvek nemate nalog na ovom sajtu? Registrujte se.
Svedočanstva
Nutrijenti
Fitness
Dijete
Anketa
Koliko kilograma više imate?
 

HERBALIFE SRBIJA - BEOGRAD - NOVI SAD - NIŠ - KRAGUJEVAC - NAJPOVOLJNIJE CENE HERBALIFE PROIZVODA