herbalife-banner-2017.jpg
Herbalife arrow Kontakt arrow Herbalifeline, omega3 arrow Herbalifeline  
14.10.2019.
Info: Vaš internet brovzer ne prihvata cookije. Da bi ste bili u mogućnosti ubaciti proizvode u korpu i kupiti ih, morate uključiti podršku za cookije.

Herbalifeline, omega3 arrow HerbalifelineHerbalifeline


Cena:  Registrujte se, da bi videli cenu


Vrhunski dodatak prehrani koji sadrži kompleks morskih lipida

Mnogi su ljudi uzimali kapsule ulja iz jetre bakalara i mislili da su time pokrili barem jedan deo prehrambenih potreba! Danas živimo u žurbi i često pod stresom, što znači da to možda više nije dovoljno.

Morska hrana je zaista puna vrednih hranjivih sastojaka – to je činjenica koju ne možemo poreći. No, istraživanja su pokazala da ta fenomenalna morska žetva u prehrani Evropljana često nije u potpunosti iskorišćena. Herbalifeline vam omogućuje iskoristiti prednosti koje pružaju plodovi mora; sastavljena je po recepturi koja će pomoći u održavanju zglobova gipkima i dati potporu prirodnim funkcijama srca i krvotoka.

Hrana koja sadrži višestruko nezasićene masti obezbeđuje nas esencijalnim masnim kiselinama (EFA) Omega-3 i Omega-6, koje su "dobre" komponente masti.

Omega-6 se većinom nalazi u našoj biljnoj prehrani (povrće ili suncokretovo ulje) te se na taj način naše telo dobro opskrbi sa Omegom-6, što nije slučaj sa Omegom-3 koju uglavnom nalazimo u morskoj hrani. Uobičajen znak nedostatka esencijalnih masnih kiselina (EFA) je suva koža.

Herbalifeline sadrži Omega-3 esencijalnu masnu kiselinu bitnu da bismo održali dobro zdravlje. Telo ih ne može samostalno proizvesti, te ih stoga mora dobiti iz hrane. U modernoj prehrani često postoji manjak Omega-3 esencijalnih masnih kiselina.

Glavni izvor Omega-3 esensijalnih masnih kiselina je morska hrana (uključujući bakalar, haringu, skušu i sardine), koja nije jako popularna niti je redovno na našem jelovniku. Nutricionistički stručnjaci preporučuju najmanje tri porcije morske hrane nedeljno. U toj količini dobija se odgovarajuća količina Omega-3 esencijalnih masnih kiselina. Za one koji ribu jedu samo jednom nedeljno (ili je uopše ne jedu), kvalitetni sastojci Herbalife dodatka Omega-3 pomažu u zadovoljavanju potreba organizma i uklapaju se u užurbani način života, jer su u obliku jednostavnom za upotrebu.

Koje su prednosti redovitog uzimanja Herbalifeline?

Ovaj dodatak prehrani je formulisan tako da pomogne održavanju gipkosti zglobova i podrška prirodnih funkcija srca i krvotoka. Njegovi sastojci nam isto tako mogu pomoći da održimo zdraviji izgled kože.

Osnovna svojstva Herbalifeline

Omega-3 esencijalne kiseline. Pojava raka, reumatskog artritisa, začepljenja arterija te slabljenje imunološkog sustava povezuju se sa nedostatkom Omega-3 masnoća. Ove poželjne masnoće najviše ima u ribljem ulju, mesu plave ribe te orasima i semenkama lana. Poželjna je u prehrani dece (bitne su za razvijanje moždanih struktura) rekovalascenata, starijih osoba i osoba izloženih velikim naporima. Hrana bogata Omega-3 masnim kiselinama preporučuje se studentima i školarcima.

Bogat izvor EPA (eikosapentaenoične kiseline) i DHA (dokosaheksneoične kiseline), koje telo pretvara u prostaglandine. Te tvari slične hormonima smatraju se od presudnog značenja za moždane funkcije koje se odnose na vid, koordinaciju pokreta, raspoloženje i sposobnost učenja. One isto tako pomažu kod održavanja nivoa holesterola i triglicerida u krvi, čime pomažu u kontrloli krvnog pritiska. Jačaju imunološki sistem i pomažu kod ublažavanja upala.

Vitamin E - antioksidans, bitan za srce i cirkulaciju, živce, mišiće i crvena krvna zrnca.

Preporuka za korišćenje: 1-3 kapsule, tri puta dnevo po mogućnosti tokom obroka, kao prehrambeni dodatak. Svaka kapsula sadrži 500 mg morskog tekućeg kompleksa (riblje ulje), 128 mg EPA i 85 mg DHA.

*Herbalife proizvodi nisu lekovi i ne koriste se za lečenje. To su isključivo prehrambeni proizvodi i dodaci prehrani te kao takvi mogu biti od pomoći. Cilj ovog proizvoda nije dijagnosticiranje, lečenje, izlečenje ili prevencija bilo koje bolesti.
** Herbalife proizvodi predstavljeni na ovoj stranici dostavljaju se iz Herbalife distribucionih centara samo u gore pomenutim zemljama. Herbalife proizvodi i njihovi opisi dati na ovoj stranici odnose se samo na Srbiju. U drugim se zemljama ovi proizvodi i njihovi opisi mogu neznatno razlikovati u imenu, sastavu i kvalitetu.
 


Dostupnost

Obično stiže za:

24h.gif
Možda ste zainteresovani i za ove proizvode?:

Formula 1 - Vanila bez glutena - POSNO
Formula 1 - Vanila bez glutena - POSNO
 Registrujte se, da bi videli cenu
Formula 1 - Vanila
Formula 1 - Vanila
 Registrujte se, da bi videli cenu
Formula 1 - Jagoda
Formula 1 - Jagoda
 Registrujte se, da bi videli cenu
Formula 1 - Kapućino
Formula 1 - Kapućino
 Registrujte se, da bi videli cenu
HERBALIFE SRBIJA - BEOGRAD - NOVI SAD - NIŠ - KRAGUJEVAC - NAJPOVOLJNIJE CENE HERBALIFE PROIZVODA