herbalife-banner-2017.jpg
Herbalife arrow Sportski program arrow Guarana, energetik arrow Guarana tablete  
30.05.2020.
Info: Vaš internet brovzer ne prihvata cookije. Da bi ste bili u mogućnosti ubaciti proizvode u korpu i kupiti ih, morate uključiti podršku za cookije.

Guarana, energetik arrow Guarana tableteGuarana tablete


Cena:  Registrujte se, da bi videli cenu


Biljna blagodet Južne Amerike

Gvarana tablete pružaju Vam balgodeti jedne od biljaka sa najvećom sposobnosti energiziranja. Herbalife je snažne kvalitete guarane stavio u oblik tableta, kako biste mogli poboljšati svoj učinak i dobiti oživljavajući podsticaj tokom dana. Odličan dodatak brzom načinu života, koji će Vam pomoći održati visok nivo vitalnosti.

Patite li od iscrpljenosti i telesnog umora? Smanjenje unosa kalorija može imati negativan uticaj na nivo Vaše energije, što za posledicu ima razdoblja telesnog umora. Guarana može dati oživljavajući podsticaj, lako se apsorbuje i brzo deluje.

Patite li od poslepodnevnih "kriza"? Ako spadate u ljude koji pate od problema sa koncentracijom sredinom poslepodneva (na pola puta između ručka i večernjeg obroka), preporujčuje se uzimati guarana tablete i osetit ćete prednosti prirodnog oživljavajućeg učinka ove biljke. Podstiče cirkulaciju, smiruje migrene, glavobolje i menstrulane probleme, povećava koncentraciju i podiže energetski nivo organizma, ublažava umor i vraća snagu.

Osnovna svojstva Guarane:

Guarana je grmolika penjačica poreklom iz Južne Amerike. Amazonski Indijanci je stolećima koriste radi njenih brzo delujućih i osvežavajućih kvaliteta. Danas se u Brazilu guarana dodaje bezalkoholnim napitcima radi odličnog prirodnog i energizirajućeg osećaja. Guarana osvežava organizam,smanjuje umor i napetost mišića, ublažuje stres. Koristi se za jačenje imuniteta, odgađa starenje te podstiče probavu i kontroliše apetit. Korisna pomoć kod mršavljenja, jer podstiče metabolizam masti.

Usporava starenje ćelija!

*Herbalife proizvodi nisu lekovi i ne koriste se za lečenje. To su isključivo prehrambeni proizvodi i dodaci prehrani te kao takvi mogu biti od pomoći. Cilj ovog proizvoda nije dijagnosticiranje, lečenje, izlečenje ili prevencija bilo koje bolesti.
** Herbalife proizvodi predstavljeni na ovoj stranici dostavljaju se iz Herbalife distribucionih centara samo u gore pomenutim zemljama. Herbalife proizvodi i njihovi opisi dati na ovoj stranici odnose se samo na Srbiju. U drugim se zemljama ovi proizvodi i njihovi opisi mogu neznatno razlikovati u imenu, sastavu i kvalitetu.
 


Dostupnost

Obično stiže za:

24h.gif
Možda ste zainteresovani i za ove proizvode?:

Formula 1 - Vanila bez glutena - POSNO
Formula 1 - Vanila bez glutena - POSNO
 Registrujte se, da bi videli cenu
Formula 1 - Vanila
Formula 1 - Vanila
 Registrujte se, da bi videli cenu
Formula 1 - Jagoda
Formula 1 - Jagoda
 Registrujte se, da bi videli cenu
Formula 1 - Cafe latte
Formula 1 - Cafe latte
 Registrujte se, da bi videli cenu
HERBALIFE SRBIJA - BEOGRAD - NOVI SAD - NIŠ - KRAGUJEVAC - NAJPOVOLJNIJE CENE HERBALIFE PROIZVODA