herbalife-banner-2017.jpg
Herbalife arrow Zdravo mršavljenje arrow * VIP ZONA arrow 3. Formula 1 - Jagoda delight  
10.07.2020.
Info: Vaš internet brovzer ne prihvata cookije. Da bi ste bili u mogućnosti ubaciti proizvode u korpu i kupiti ih, morate uključiti podršku za cookije.

* VIP ZONA arrow 3. Formula 1 - Jagoda delight3. Formula 1 - Jagoda delight


Cena:  Registrujte se, da bi videli cenu


Ovaj proizvod se nalazi u zoni namenjenoj za stalne klijente ( sa VIP karticom )
Upišite broj Vaše VIP kartice pre potvrđivanja porudzbine.

VIP klijent se postaje kupovinom bilo kog našeg startnog paketa ili šejka. Uz paket dobijate i Vašu VIP karticu koja će Vam omogućiti kupovinu u ovoj zoni.

FORMULA 1 JAGODA

Nutrijentski zamenski obrok za kontrolu telesne težine, sportsku i svakodnevnu ishranu.Može da se koristi kao zamenski ili dopunsko namenski obrok.
Bogat proteinima, ugljenohidratima, vitaminima, mineralima i ostalim bitnim nutriijentima. Kalorijski siromasan jer ima oko 200 kalorija ali sa druge strane nutricionisticki veoma bogat jer zadovoljava sve potrebe jednog zdravog obroka. 

Stvara osecaj sitosti i zadovoljstva, daje organizmu energiju potrebnu za normalno funkcionisanje.
Sadrži neverovatno otkrice u tehnologiji enzima Aminogen, koji poboljšava apsorpciju proteina u ishrani.
Bogat vitaminima i mineralima, ukljuèujuæi antioksidantske vitamine A, C i E koji pomažu pri zaštiti æelija Vašeg tela od štetnih uticaja iz zagaðenog vazduha, vode i hrane.
 
Telo treba uravnoteženu ishranu da bi optimalno funkcionisalo. Ako želite sigurno i udobno kontrolisati ili održavati svoju težinu, Formula 1 vam može pomoci da postignete svoje ciljeve uz dugotrajne rezultate. Stvorena zahvaljujući naprednoj tehnologiji proizvodnje hrane, ova posebno formulisana, jedinstvena mešavina sastojaka obezbeđuje visoko kvalitetne proteine soje koji se lako apsorbuju, ugljenohidrate, vitamine, minerale i biljna vlakna.
 Možete biti sigurni da sa svakom porcijom dobijate ukusnu, zasitnu i uravnoteženu ishranu!

Ključna svojstva:

• Formula bogata proteinima, dobijena od izolata proteina soje.
• Svaka porcija (napravljena sa mlekom) obezbeđuje približno 17 grama proteina i pomaže u održavanju ravnoteže potreba organizma za proteinima, čime se gubitak mišićne mase tokom razdoblja kontrole težine svodi na minimum.
• Niskokaloricna, jer sadrži samo 220 kcal po porciji (ukljucujuci i 250 ml poluobranog mleka).
• Mali sadržaj zasicenih i nezasicenih masnih kiselina
• Formula 1 razvijena je naprednom tehnologijom proizvodnje hrane i obezbeðuje nauèno uravnotežen izvor kvalitetne hrane koja se lako apsorbuje.
• Sadrži kombinaciju ugljenohidrata koji se sporo oslobaðaju i onih koji se brzo oslobaðaju, èime pomaže u regulisanju skokova vrednosti šeæera u krvi, uz istovremeno održavanje energije.
• Sadrži visokokvalitetna biljna vlakna.
• Bogata mineralima i vitaminima, ukljuèujuæi i antioksidante, vitamine A, C i E, koji mogu pomoći u borbi protiv ‘slobodnih radikala’ – molekula kiseonika, pa tako pomažu u zaštiti vašeg organizma.
• Lako se pravi – promešajte rucno ili u zatvorenoj posudi ili koristite mini mikser ili posudu sa mikserom.
• Prakticna za prenošenje – možete je poneti na posao, na izlet, na fitnes.


Predložena upotreba :
Izmešajte 2 supene kašike Formula 1 prehrambene shake mešavine sa 250 ml nemasnog ili soja mleka.
Za kontrolu telesne težine, zamenite dva obroka dnevno sa shakeom, kao deo vašeg programa kontrole telesne težine.
Za opšte dobro zdravlje uživajte u jednom shakeu dnevno kao zameni za obrok ili kao dodatak vašim redovnim obrocima.


*Herbalife proizvodi nisu lekovi i ne koriste se za leèenje. To su iskljuèivo prehrambeni proizvodi i dodaci prehrani te kao takvi mogu biti od pomoæi. Cilj ovog proizvoda nije dijagnosticiranje, leèenje, izlečenje ili prevencija bilo koje bolesti.
** Herbalife proizvodi predstavljeni na ovoj stranici dostavljaju se iz Herbalife distribucionih centara samo u gore pomenutim zemljama. Herbalife proizvodi i njihovi opisi dati na ovoj stranici odnose se samo na Srbiju. U drugim se zemljama ovi proizvodi i njihovi opisi mogu neznatno razlikovati u imenu, sastavu i kvalitetu.


Dostupnost

Obično stiže za:

24h.gifHERBALIFE SRBIJA - BEOGRAD - NOVI SAD - NIŠ - KRAGUJEVAC - NAJPOVOLJNIJE CENE HERBALIFE PROIZVODA