herbalife-banner-2017.jpg
Herbalife arrow KOMPANIJA arrow * VIP ZONA arrow 7. Formula 3 – Lično prilagođen proteinski dodatak u prahu  
14.10.2019.
Info: Vaš internet brovzer ne prihvata cookije. Da bi ste bili u mogućnosti ubaciti proizvode u korpu i kupiti ih, morate uključiti podršku za cookije.

* VIP ZONA arrow 7. Formula 3 – Lično prilagođen proteinski dodatak u prahu7. Formula 3 – Lično prilagođen proteinski dodatak u prahu


Cena:  Registrujte se, da bi videli cenu


Ovaj proizvod se nalazi u zoni namenjenoj za stalne klijente ( sa VIP karticom )
Upišite broj Vaše VIP kartice pre potvrđivanja porudzbine.

VIP klijent se postaje kupovinom bilo kog našeg startnog paketa. Uz paket dobijate i Vašu VIP karticu koja će Vam omogućiti kupovinu u ovoj zoni.

* START PAKETI detaljnijeProteini su bitan sastavni deo praktično svake ćelije u organizmu.
Vašem organizmu svakodnevno su potrebni prikladni proteini kako bi ostao jak i zdrav. Lično prilagođen proteinski dodatak u prahu je praktičan
način da bez unošenja dodatnih masnoća svoju hranu nadopunite proteinima. Ispravna količina proteina za vaš organizam pomaže u održavanju nemasne tlesne mase, koja ubrzava vaš metabolizam i može pomoći u obuzdavanju gladi.

Lično prilagođeni proteinski dodatak u prahu

Zašto lično prilagođen proteinski dodatak u prahu?
Proteini, tačnije sastavni delovi proteina koji se nazivaju ‘aminokiselinama’, bitna su komponenta praktično svake ćelije u organizmu. Proteini su neophodni ćelijama imunološkog sistema, kože, kose i mišića za pravilno funkcionisanje i rast.

Prečesto se događa da ljudi koji sprovode detu smanje unos proteina, nastojeći smanjiti broj kalorija i izgubiti na težini. To može imati za posledicu manjak hranjivih tvari koji ne samo da je opasan za zdravlje, već u vašem organizmu može izazvati neravnotežu hranjivih tvari koja čak može usporiti vaše mršavljenje i na kraju dovesti do povećanja težine. To se obično naziva ‘yo-yo’ efektom. Da biste izašli iz opasnog ‘yo-yo’ kruga, trebate svoj organizam obezbeđivati ispravnom, uravnoteženom količinom hranjivih tvari, od kojih su proteini među najvažnijima.

Ključne dobrobiti
• Pomaže pri održavanju nemasne mišićne mase.
• Uključuje visokokvalitetni soja i sirutkin protein.
• Bez ukusa, lagano se meša sa shakovima, supama i umacima.
• Poboljšava unos proteina kako bi pomogao u borbi protiv gladi.

Vašem telu dnevno trebaju dodatne količine proteina za najbolju fizičku izvedbu i zdravu kontrolu telesne težine. Na žalost, mnogi prehrambeni izvori proteina uključujući meso, sir i orahe, imaju i velike količine neželjenih masnoća i kalorija. Formula 3 individualizovan proteinski prah prikladan je način povećanja konzumiranja proteina, koji pomaže održavati vaš nivo energije između obroka i pomaže pri održavanju nemasne mišićne mase.

Brze činjenice
• Odlične vesti za one koji nastoje kontrolisati svoju težinu: dodavanjem Formule 3, Lično prilagođenog proteinskog dodatka u prahu Formuli 1 povećavate unos proteina bez dodavanja dodatnih kalorija iz masti ili ugljenohidrata.
• Proteini mogu pomoći u obuzdavanju gladi: jedna do tri razom pune supene kašike praška dnevno (ovisno o potrebama) može opskrbiti organizam sa do 15 grama visokokvalitetnog proteina. Time se pojačava osećaj sitosti i pomaže osiguravanje primerenog unosa proteina.
• U okviru sistema ShapeWorks™ možete svoj shake napitak od Formule 1 prilagoditi svojim potrebama. Korišćenjem lično prilagođenog proteinskog dodatka u prahu kupci mogu prilagoditi svoj shake napitak od Formule 1 svojim ličnom potrebama za proteinima bez dodavanja nepotrebnih kalorija iz masti i ugljenohidrata.
• San bildera: Za dizače tegova Lično prilagođeni proteinski dodatak u prahu je odličan izbor kojim mogu povećati unos proteina. Dizači tegova mogu koristiti Formulu 1, dodati mleko, voće i dve razom pune supene kašike Proteinskog dodatka u prahu i lako ispuniti preporučenu količinu od 25 grama proteina za nadomesti napitak koji piju nakon treninga.
• Raznolikost upotrebe: Lično prilagođeni proteinski dodatak u prahu je idealan za korišćenje u shake napitcima, napitcima, supama i umacima za testeninu. Lako se umeša u svaki topli i hladni napitak.

Često postavljana pitanja

Predložena upotreba
Jednom do četiri puta dnevno.

Naručite SADA Lično prilagođeni proteinski dodatak u prahu od svog distributera!

*Herbalife proizvodi nisu lekovi i ne koriste se za lečenje. To su isključivo prehrambeni proizvodi i dodaci prehrani te kao takvi mogu biti od pomoći. Cilj ovog proizvoda nije dijagnosticiranje, lečenje, izlečenje ili prevencija bilo koje bolesti.
** Herbalife proizvodi predstavljeni na ovoj stranici dostavljaju se iz Herbalife distribucionih centara samo u gore pomenutim zemljama. Herbalife proizvodi i njihovi opisi dati na ovoj stranici odnose se samo na Srbiju. U drugim se zemljama ovi proizvodi i njihovi opisi mogu neznatno razlikovati u imenu, sastavu i kvalitetu.


Dostupnost

Obično stiže za:

24h.gif
Možda ste zainteresovani i za ove proizvode?:

Formula 1 - Vanila bez glutena - POSNO
Formula 1 - Vanila bez glutena - POSNO
 Registrujte se, da bi videli cenu
Formula 1 - Vanila
Formula 1 - Vanila
 Registrujte se, da bi videli cenu
Formula 1 - Jagoda
Formula 1 - Jagoda
 Registrujte se, da bi videli cenu
Formula 1 - Kapućino
Formula 1 - Kapućino
 Registrujte se, da bi videli cenu
HERBALIFE SRBIJA - BEOGRAD - NOVI SAD - NIŠ - KRAGUJEVAC - NAJPOVOLJNIJE CENE HERBALIFE PROIZVODA