herbalife-banner-2017.jpg
Herbalife arrow Održavanje težine  
10.07.2020.
Održavanje težine - Herbalife Nezavisni Registrovani Distributer Srbija Štampaj E-mail

  ZDRAV DORUČAK - NISKOKALORIČNA VEČERA 


Održavanje težine :

Herbalife program za odrzavanje telesne tezine je namenjen svima koji su dostigli svoju optimalnu i željenu tezinu i zele da je održavaju, kao i populaciji koja ne stiže na vreme da ruča ili preskače obroke zbog nedostatka vremena, zauzetosti zbog posla ili prosto nemogućnosti da u toku dana spremi jedan zdrav i kvalitetan obrok. 

Za konzumente koji su došli do svoje idealne težine  preporučljivo je jedno vreme provesti na programu održavanja iste, ( menja se 1 obrok u toku dana sa F1 šejkom - doručak ili večera ) kako bi se telo priviklo na novu masu. Na ovaj način i Vi se dodatno privikavate pravilnom režimu ishrane koji je osnova svakog zdravog i kvalitetnog održavanja telesne težine.

Zdrav doručak :

Za konzumente koji ne stižu da doručkuju  zbog svakodnevnih obaveza ili posla idealna je stvar da taj obrok zamene sa Herbalife F1 šejkom koji sadrži sve potrebne nutrijente za jedan potpun i kvalitetan obrok uz  kalorijsku vrednost od svega 200-njak kalorija ( sa dodatkom voća do 270 kcal ). Ovakav obrok vam omogućuje dovoljno energije za prepodnevne aktivnosti kao i  uravnotežen metabolizam. 

I ne zaboravite doručak je navažniji dnevni obrok.
Kvalitetan doručak sa dobro izbalansiranim unosom svih nutrijenata je ključ za put ka zdravlju i dobrostanju Vašeg organizma.

Niskokalorična i zdrava večera :

Herbalife zamenski obrok  je idealan za večeru iz više razloga.   Npr.  Na taj način možete večerati kasno i to Vam nece smetati jer se Herbalife sejk apsorbuje vrlo brzo ( lepši i kvalitetniji san ). 

Takav obrok ima niskokaloričnu vrednost pa Vam pomaže i u laganom održavanju telesne težine sa čak i mogućnošću blagog mršavljenja ukoliko se u toku dana hranite koliko toliko pravilno :).

Uz jedan ovakav večernji obrok " kulinarski izleti " u toku dana su dozvoljeni, pa možete malo i da se počastite sa sigurnošću 


      za detaljnije informacije i mogućnost ON-LINE kupovine kliknite na sliku proizvoda

herbalife_proizvodi_vanila.jpg Formula 1 ( šejk ) : 

Zamenski nutricionistički obrok .
Bogat proteinima, ugljenohidratima, vitaminima, mineralima i ostalim bitnim nutriijentima. Kalorijski siromasan jer ima oko 200 kalorija ali sa druge strane nutricionisticki veoma bogat jer zadovoljava sve potrebe jednog zdravog obroka.

Po želji možete izblendirati Vaše omiljenjo voće u šejku i napraviti uvek različite a veoma ukusne i zdrave obroke.

herbalife__proizvodi_dijetalna_vlakna.jpg

 

 

Fiber and Herbs ( dijetalna vlakna ) :

Dijetalna vlakna i lekovito bilje pomazu poboljsanju metabolizma tj. njegovom ubrzanju ,sprecavaju apsorpciju holesterola u krv,čiste creva,upijaju vodu i bubre u njoj, samim time kad udju u organizam smanjuju volumen želuca i daju osećaj sitosti.Nalaze se u mahaunarkama,pasulju, zrnastom voću i povrću …

Dijetalna vlakna zajedno sa F1 šejkom predstavljaju jedan visoko kvalitetan i zdrav obrok bogat svim potrebnim nutrijentima uz ekstra dodatak vlakana koja su vrlo bitna za poboljšanje probave i metabolizma. Treba napomenuti da 80 % populacije svetskog stanovništva ne unosi dovoljnu količinu vlakana koja bi na dnevnom nivou trebala da iznosi 25 grama.

.
.
.
 
< prethodni   sledeći >

HERBALIFE SRBIJA - BEOGRAD - NOVI SAD - NIŠ - KRAGUJEVAC - NAJPOVOLJNIJE CENE HERBALIFE PROIZVODA