herbalife-banner-2017.jpg
Herbalife  
10.07.2020.
Steve M. Štampaj E-mail
"U roku nekoliko meseci moj se struk stanjio 25 cm, a moj je život postao neverovatno drugačiji."
 

Steve M. je imao struk od 126 cm, a težio je 121 kg kada mu je 1994. godine rođaka došla u posetu. "Ispričala mi je o Herbalifeu i o rezultatima u gubitku kilograma koje je videla," kaže Steve. " Sa 38 godina moja težina i holesterol su bili toliko visoki da su me smatrali 'hodajućim srčanim udarom!'"

"Moj skepticizam je uskoro nestao nakon što sam probao proizvode. Nikad se nisam osećao gladnim niti željnim hrane, a imao sam energije za izvoz," priseća se Steve. "Ne samo to,  žena mi je rekla koliko smo samo novca sačuvali na kupovini namirnica."

"U roku od nekoliko meseci moj se je struk stanjio 25 cm, a moj je život postao neverovatno drugačiji kada sam sam započeo sa Thermojetics® programom za mršavljenje."

Steve je bio otpušten nakon 17 godina rada kao menadžer kompjuterskih sistema i od tada je radio noćne smene kao vozač limuzine. Njegov dramatični gubitak kilograma uzrokovao je toliko pitanja da je postao distributer.

"Dok bih samo hodao po kući teško sam disao, a sada hodam ili vozim bicikl nekoliko kilometara dnevno, te sam u stanju pratiti mog sedmogodišnjaka!

 
sledeći >
Forma za Prijavu
Ukoliko ste se već registrovali na sajtu, dovoljno je da se ulogujete za cene i poručivanje.


Zaboravili ste lozinku?
Još uvek nemate nalog na ovom sajtu? Registrujte se.
Svedočanstva
Nutrijenti
Fitness
Dijete
Anketa
Koliko kilograma više imate?
 

HERBALIFE SRBIJA - BEOGRAD - NOVI SAD - NIŠ - KRAGUJEVAC - NAJPOVOLJNIJE CENE HERBALIFE PROIZVODA